Groepslessen
fitness

GROEPSLESSEN


Health Studio Tineke


Sinds april 2019 kan u genieten van onderstaande doeltreffende workouts, dat binnen een authentiek en gezellig kader, in het hartje van Ieper.


Na een 5-tal jaar ervaring ben ik met mijn groepslessen neergestreken in Ieper, Mijn doel was en is nog steeds om mensen te doen genieten van sporten, terwijl ze er ook de resultaten van ervaren.


De workouts zijn voor iedereen toegankelijk en worden steeds door mij op punt gezet. Indien u ergens last van heeft, geeft u dat gerust voor aanvang van de les aan mij door. Dan kan tijdens de les daar zeker rekening mee gehouden worden door middel van alternatieve oefeningen.


It's not healthy if it's not fun. Xx Tineke


Dinsdag        19u          Kettlebell


Dinsdag        20u15      Pilates


Woensdag    19u15      BBB


Donderdag    06u00     Early Pilates


Donderdag   18u30      Pilates


Tot binnenkort!


RESERVATIES EN PRIJZEN


1 BEURT: €10

10 BEURTENKAART: €90


*Inschrijven voor de lessen kan vanaf een maand voor de les.
Let op: kosteloos annuleren kan maximum tot 24h voor de les.

PILATES

pilates

Pilates is een body-mind en spirit bewegingsmethode. Deze bewegingsvorm ontwikkeld door Joseph Pilates werd ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen. Pilates is een compleet systeem van doordachte en specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat en in een bepaalde volgorde. Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd lichaam.

KETTLEBELL

kettlebell

Onderzoek heeft uitgewezen dat een kettlebell workout één van de snelste methodes is om vetverbranding te stimuleren en spiergroei te bevorderen. Dat komt voornamelijk door de specifieke vorm van de kettlebell. Je lichaam krijgt een zeer complete training. Je kracht, je conditie, je stabiliteit én je beweeglijkheid hebben allemaal baat bij een kettlebell workout!

BBB

BBB

Een complete workout waarbij zowel gewerkt wordt aan conditie en versteviging van de spieren. Deze gevarieerde workout is voor iedereen toegankelijk en kan uitgevoerd worden volgens eigen kunnen. De oefeningen worden zowel liggend, zittend als staand uitgevoerd. De focus ligt zoals de naam zegt op Benen, Billen en Buik, de zones die je als vrouw dus vaak het liefste aanpakt en verstevigt.

© Copyright. All Rights Reserved.

Hi!


Leuk kennis te maken! Ik ben Tineke, (health) coach voor mensen die klaar zijn voor een lifestyle change en die daarbij wat hulp/ motivatie kunnen gebruiken. Contacteer mij steeds vrijblijvend via mail/ social media!

Rekhof 28, 8970 Poperinge

Telefoon: 0472 36 71 89

Health coaching


coaching

Voor wie op zoek naar een gezonde evenwichtige levensstijl en een ideale shape op de lange termijn.

Mindset/ carreer coaching


loopbaanbegeleiding

Een nieuwe wending in jouw leven? Op zoek naar balans? Onzeker over wat je nu echt wilt? Ik help u graag verder!

Groepslessen

 

Pilates

Groepslesdocente, gespecialiseerd in Pilates. Contacteer mij voor eventuele samenwerkingen.

Volg mij

 

M'n laatste updates direct op jouw feed?
Je kan mij volgen op Instagram, LinkedIn of Facebook!

facebook
instagram
Linkedin