Body
fitness

GROEPSLESSEN


Pilates en BBB


Ik geef zeer graag en met zeer veel enthousiasme groepslessen sinds september 2014. Het leven bracht me al naar Kortrijk, Waregem, Ieper en ten slotte Poperinge, waar ik in december 2019 vestigde.


Lessen kunnen per les of per reeks gegeven worden op aanvraag in uw club, zaal of verenigingslocatie.


De workouts zijn voor iedereen toegankelijk en worden steeds door mij op punt gezet. Indien u ergens last van heeft, geeft u dat gerust voor aanvang van de les aan mij door. Dan kan tijdens de les daar zeker rekening mee gehouden worden door middel van alternatieve oefeningen.


It's not healthy if it's not fun. Xx TinekePILATES

pilates

Pilates is een body-mind en spirit bewegingsmethode. Deze bewegingsvorm ontwikkeld door Joseph Pilates werd ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen. Pilates is een compleet systeem van doordachte en specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat en in een bepaalde volgorde. Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd lichaam.

BBB

BBB

Een complete workout waarbij zowel gewerkt wordt aan conditie en versteviging van de spieren. Deze gevarieerde workout is voor iedereen toegankelijk en kan uitgevoerd worden volgens eigen kunnen. De oefeningen worden zowel liggend, zittend als staand uitgevoerd. De focus ligt zoals de naam zegt op Benen, Billen en Buik, de zones die je als vrouw dus vaak het liefste aanpakt en verstevigt.